Byt č. 605

4kk - byt č. 605

Zádveří

9,3 m2

Obývací pokoj + kuchyňský kout

29,7 m2

Ložnice

13,3 m2

Pokoj

11,3 m2

Pracovna

9,2 m2

WC

2,8 m2

Koupelna

4,8 m2

Podlahová plocha bytu

84,4 m2

Terasa

15,1 m2

Komora mimo byt

3,2 m2

Celkem *

102,7 m2

Cena: REZERVOVÁNO

Kontaktujte násFinancování

Všechny byty v Cihlovce jsou navrženy pro maximální komfort a zdravé bydlení – v pasivním standardu. V každém bytě se tedy automaticky větrá vzduch pomocí vzduchotechniky, o tepelný komfort se stará podlahové topení a dochlazení, vše řídí inteligentní ovládání. Když svítí sluníčko, tak je navíc elektřina úplně zadarmo.

Teplovodní podlahové topení
Podlahové dochlazení
Fotovoltaika – spotřeba bytu i ohřev vody
Rekuperace vzduchu
Chytrá domácnost
Tepelné čerpadlo
Předokenní žaluzie
Okna až na zem
Šetřiče vody (WC, umyvadlo, sprcha)

Umístění bytové jednotky v domě

(nad)standardní provedení

Cihlovka je pasivní stavba, jejíž provoz je šetrný k přírodě i peněženkám obyvatel. Od první skicy projektu navíc myslíme i na udržitelnost. Aby vše skvěle sloužilo bez nutnosti brzké výměny, nepoužíváme laciná řešení ani neověřené “vychytávky”.

Standard Cihlovky v detailu

Chytrá domácnost Loxone

Nestarejte se o to co nemusíte, Cihlovka to udělá za vás.

Váš byt je již ve standardu inteligentní, tzn. že vše funguje automaticky. Vy si tedy jen nastavíte požadovanou teplotu, výměnu vzduchu a dál se o nic nestaráte.

Více o chytré domácnosti.

Už nic nehledejte a pojďte bydlet.
Do Cihlovky.

Pro více informací nám zanechte kontakt a my se Vám ozveme.

    * „Celkem“ znamená podlahová plocha bytu plus plocha společných prostor, které budou výlučně užívány s bytem (např. balkon, terasa, lodžie, komora atd.)

    Podlahová plocha bytu znamená vnitřní půdorysnou plochu všech místností bytu, včetně půdorysné plochy všech svislých nosných i nenosných konstrukcí uvnitř bytu, která je stanovena v souladu s § 3 nařízení vlády č. 366/2013 Sb. Vzhledem k tomu je podlahová plocha bytu vypočtená tímto způsobem větší než součet podlahové plochy jednotlivých místností bytu.

    Poznámka: Plochy jednotlivých místností jsou pouze orientační. Vyobrazený nábytek a kuchyňská linka ani spotřebiče nejsou součástí bytu. Přesné parametry budou specifikovány ve smlouvě. Developer si vyhrazuje právo na drobné úpravy parametrů bytu. Případná změna dispozice nebo materiálů podléhá splnění obecně závazných stavebních a právních předpisů. Zobrazené formátování povrchu podlah je pouze grafický symbol.

    Poznámka k vizualizacím: Všechny vizualizace na tomto webu včetně budoucí podoby plánovaného náměstí jsou pouze orientační.